• home
 • video
 • pas verschenen

  De Bruyne: "Blessure is jammer, gelukkig steun van mijn 2 zoontjes"

  Kevin De Bruyne ligt opnieuw 5 tot 6 weken in de lappenmand met een knieblessure. Een opdoffer voor de Rode Duivel, maar hij verwerkt het slechte nieuws met zijn gezin. Op Instagram zette hij een foto met zijn twee zoontjes: Mason Milian en de pasgeboren Rome.

  De Bruyne was nog maar net hersteld van een zware blessure aan zijn rechterknie of hij viel opnieuw uit. Dit keer met een blessure aan zijn linkerknie. De Manchester City-speler maakt van de nood een deugd en brengt tijd door met zijn gezin.

   

  "Het is een grote teleurstelling dat ik opnieuw geblesseerd ben uitgevallen. Gelukkig heb ik deze 2 kleine jongens om me erdoor te helpen", schrijft hij bij een foto met zijn 2 zonen op zijn schoot. Zijn knie is ingepakt.

   

  "Bedankt voor alle steun. Ik zal snel weer op het veld staan."