• home
 • video
 • pas verschenen

  Russische internationals Kokorin en Mamajev moeten cel in na caféruzie

   Aleksandr Kokorin en Pavel Mamajev zijn in voorlopige hechtenis geplaatst in afwachting van hun proces en dat tot 8 december. De twee voetballers worden beschuldigd van agressie tegen een hoge functionaris. Ze raakten betrokken in een caféruzie en sloegen een staatsambtenaar met een stoel.

  Maandagavond raakten aanvaller Aleksandr Kokorin en middenvelder Pavel Mamajev betrokken bij een ruzie in een café in Moskou. Ze mepten een man met een stoel. Hun slachtoffer, Denis Pak, bleek een hoge pief te zijn bij het Russisch ministerie voor Handel.

   

  Daarna volgde ook nog een handgemeen met een collega van Pak. Enkele minuten eerder waren de twee voetballers op straat al slaags geraakt met de chauffeur van een tv-presentatrice.

   

  Nadat er beelden opdoken van het incident werden de twee aangehouden en dat blijven ze ook. Ze moeten twee maanden de cel in in afwachting van hun proces. De voetballers worden beschuldigd van hooliganisme en daarop staan in Rusland celstraffen tot vijf jaar.