• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Russische voetballers meppen hoge pief met stoel

  Aleksandr Kokorin

  Aanvaller Aleksandr Kokorin heeft bijna 50 interlands gespeeld voor Rusland.

  De Russische voetballers Aleksandr Kokorin en Pavel Mamajev riskeren een zware straf. De twee raakten betrokken in een caféruzie en sloegen een staatsambtenaar met een stoel.

  Aanvaller Aleksandr Kokorin en middenvelder Pavel Mamajev mepten de man met een stoel nadat hij geklaagd had over het gedrag van de voetballers en hun vrienden. naar verluidt hadden ze gedronken en zouden zich na een bezoek aan een stripclub al misdragen hebben.

   

  Op de sociale media circuleert een video van een ruzie in een café in Moskou. De ambtenaar, Denis Pak heet de man, moest nadien naar het ziekenhuis voor verzorging.

   

  Kokorin en Mamajev riskeren nu zware straffen. Ook hun werkgevers veroordeelen hun gedrag. "Schokkend", klinkt het bij Zenit, de club van Kokorin. "De club en de supporters zijn erg teleurgesteld." Ook bij Krasnodar kunnen ze er niet om lachen. De club denkt er zelfs aan om het contract van Mamajev stop te zetten.

   

  Kokorin speelde 48 interlands voor Rusland, maar hij miste het WK door een knieblessure. Mamajev was 15 keer international. Zijn laatste match dateert van het EK in 2016.

  Beelden van de caféruzie: