• home
 • video
 • pas verschenen

  Geen nieuwe ontsnappingsstunt: Brecel sneuvelt in de 1/8e finales

  Luca Brecel

  Luca Brecel kon zijn thuisfans geen nieuwe zege schenken.

  Luca Brecel heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales op de European Masters in Lommel. Tegen Anthony Hamilton haalde hij een 0-3-achterstand op, maar in het beslissende 7e frame viel het kwartje de kant van de Engelsman op.

  Voor de 4e match op een rij miste Luca Brecel in Lommel zijn start. Toch sloeg hij niet in paniek, want tegen Alan McManus had hij een 0-3 kunnen ombuigen in een 4-3-zege. Maar dat lukte tegen Anthony Hamilton geen 2e keer.

   

  De winnaar van de German Masters van vorig jaar, die 16 plaatsen lager staat op de ranglijst, kon profiteren van een slechte safety van Brecel om de laatste 2 rode ballen en de kleuren weg te spelen op weg naar de kwartfinales.

   

  Eerder op de dag vloog ook Mark Selby, de nummer 1 van de wereld, uit het toernooi. Mark Allen, nummer 11 op de ranking, is nu op papier de favoriet. 

  Hoogtepunten uit Brecel-Hamilton