• home
 • video
 • pas verschenen

  Joshua mept Povetkin knock-out en verlengt zijn wereldtitels

  Anthony Joshua triomfeert.

  Anthony Joshua triomfeert.

  Anthony Joshua heeft met succes zijn wereldtitels verdedigd bij de zwaargewichten. In een titelkamp op Wembley mepte de Brit uitdager Alexander Povetkin genadeloos tegen het canvas.

  Alexander Povetkin kon 6 rondes standhouden tegen de 28-jarige Anthony Joshua, maar in de 7e van 12 rondes ging het licht uit bij de Rus na een ferme uppercut van de Brit. De scheidsrechter maakte vervolgens een einde aan de kamp.

   

  Door zijn overwinning behoudt Joshua zijn wereldtitels in de WBA, IBF, WBO-bond. Voor de Brit is het zijn 22e overwinning in evenveel profkampen. Bovendien won hij liefst 21 keer met knock-out. Op 13 april 2019 zal Joshua het wellicht opnemen tegen de Amerikaan Deontay Wilder.