• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  McGregor stookt vuurtje flink op: "Hier ben ik, sla me dan"

  Chabib Noermagomedov en Conor McGregor

  Conor McGregor (r) gaat tekeer als een furie.

  Volgende maand stapt kooivechter Conor McGregor weer de ring in. Op de persconferentie voor de kamp bedreigde hij nog een keer zijn tegenstander Chabib Noermagomedov. "Vuile rat", riep de Ier.

  "Je bent een amateur"

  Na zijn bokskamp tegen Floyd Mayweather kruipt Conor McGregor op 6 oktober weer de kooi in. Dan neemt hij het in Las Vegas op tegen de ongeslagen Chabib Noermagomedov. Tijdens de afwezigheid van McGregor kroonde de Rus zich tot UFC-wereldkampioen bij de lichtgewichten.

   

  Volgende maand wil McGregor de wereldtitel heroveren. Gisteravond stookte de 30-jarige Ier het vuurtje al flink op. "Ik kom terug om deze lafaard, deze vuile rat, een lesje te leren", sprak McGregor op de persconferentie in New York. "Je bent een amateur. Langer dan 1 ronde houd je het niet vol. Al ben ik meer dan klaar om 5 rondes te vechten."

  Chabib Noermagomedov en Conor McGregor

  De kooivechters proberen mekaar te intimideren.

  Conor McGregor

  Conor McGregor maakt zich flink boos.

  "Hij was dood geweest"

  "Hier ben ik, sla me dan", ging Conor McGregor voort, waarna hij ook refereerde naar het incident in april. McGregor gooide een steekwagen tegen de bus van de Rus.

   

  "Heb je me toen niet gezien? Ik stond naar je te zwaaien, maar je stapte niet van de bus. Je deed helemaal niks, je deed het in je broek. Je verstopte je als een lafaard. Daarom gebeurde wat is gebeurd."

   

  "Ik dank de heer dat hij niet van de bus is gestapt. Want als hij van de bus zou gestapt zijn, was hij nu dood. Hij zou in een kist liggen en ik zou in de cel gedraaid zijn."

  Je deed helemaal niks, je deed het in je broek.

  Conor McGregor

  Beelden van het busincident:

  Gekakel van een alcoholist

  Ook Chabib Noermagomedov deed zijn duit in het zakje. De Rus pookte de kamp op via de sociale media. Voor de persconferentie liet hij kakelende kippen onder beelden van Conor McGregor monteren. Na de show in New York noemde hij de Ier een alcoholicus.

   

  McGregor had de voorzet zelfs gegeven. De Ier had een fles whiskey mee naar de persconferentie gebracht en schoffeerde de moslim door hem een glas aan te bieden. Noermagomedov weigerde: "Denkt hij echt dat hij het redt met whiskey? Ik begrijp het niet." Afspraak over twee weken in Las Vegas.

  Conor McGregor

  Conor McGregor neemt een slok van zijn whiskey.

  VIDEO: McGregor maakt zich flink boos tijdens persconferentie