• home
 • video
 • pas verschenen

  D'hoore: "Kan me niets meer herinneren van laatste rondjes"

  Jolien D'hoore

  Jolien D'hoore was helemaal van de kaart.

  Het licht ging even helemaal uit bij Jolien D'hoore in de finale van de ploegkoers. D'hoore moest zelfs afgevoerd worden naar het ziekenhuis en laat zich vandaag opnieuw onderzoeken in het UZ van Leuven.

  Jolien D'hoore begon samen met Lotte Kopecky als een van de favorieten aan de ploegkoers op de Europese Kampioenschappen in Glasgow. Het Belgische duo vond zijn draai nooit en D'hoore werd dan ook nog eens bevangen door de hitte.

   

  Na de wedstrijd ging ze meteen tegen het parket. Ze werd afgevoerd naar het ziekenhuis, "maar ik ben in orde", laat ze nu weten op Twitter. "Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt in mijn carrière."

   

  "Ik had last van een zonneslag en was zelfs even buiten bewustzijn. Ik kan mij de finale van onze ploegkoers nog altijd niet herinneren. Ik vind het jammer dat ik iedereen heb ontgoocheld, zeker Lotte", schrijft D'hoore, die ook nog laat weten dat ze zich vandaag nog eens opnieuw laat onderzoeken in het UZ van Leuven.