• home
 • video
 • pas verschenen

  Tyson Fury stopt bij comeback even met boksen na handgemeen in tribunes

  Tyson Fury

  Tyson Fury maakt het zegegebaar.

  Tyson Fury heeft zijn rentree in de ring opgesmukt met winst. De Britse voormalige wereldkampioen bij de zwaargewichten won zijn partij in Manchester tegen de Albanees Sefer Seferi.

  Tyson Fury leverde zaterdagavond zijn eerste kamp af sinds zijn gedwongen afscheid in 2016. De bokser was toen ernstig depressief. Hij gebruikte alcohol en drugs en had weinig tot geen levensenergie meer.

   

  Nadat Fury afstand gedaan had van zijn drie wereldtitels, die hij veroverd had in 2015 na een verrassende zege tegen Vladimir Klitsjko, werd zijn bokslicentie ingetrokken wegens dopingovertredingen.     

   

  Dit jaar kreeg de 29-jarige Fury zijn vergunning terug, nadat hij akkoord gegaan was met een schorsing met terugwerkende kracht.

   

  De Brit begon zich meteen voor te bereiden op het gevecht tegen de 39-jarige Seferi, een in Albanië geboren prof met 23 overwinningen in 24 partijen. Fury won makkelijk, want nog voor de 5e ronde van start ging, gooide Seferi de handdoek in de ring.

  Tweets:

  Handgemeen in het publiek: