• home
 • video
 • pas verschenen

  Judoka Harmegnies ligt in Israëlisch ziekenhuis met hartproblemen

  Harmegnies, hier in het blauw, werd in de eerste ronde uitgeschakeld.

  Voor Benjamin Harmegnies is het EK judo in Tel Aviv slecht afgelopen. De judoka, die woensdag 28 jaar werd, verblijft in het ziekenhuis met hartklachten.

  Benjamin Harmegnies verloor in Tel Aviv zijn eerste kamp op strafpunten van de Bosniër Harun Sadikovic. Het zwaargewicht (+100 kg) werd er naar het ziekenhuis afgevoerd, waar hij nog steeds verblijft.

  Cédric Taeymans, bondscoach bij de Franstalige Judofederatie: "Benjamin moet nog verschillende onderzoeken ondergaan en men verwacht dat hij nog minstens vijf dagen in Israël moet blijven. Pas als alle onderzoeken achter de rug zijn, kunnen wij iets zinnigs zeggen over zijn toekomst in deze sport."