• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lukaku: "Waarom geen All-Star Game in de Premier League?"

  Lukaku wil schitteren in zijn eigen All-Star Game.

  De Bruyne, Lukaku, Salah en Agüero samen in een ploeg tegen Hazard, Courtois, Kane, Vertonghen en Özil? Dat is het voorstel van Romelu Lukaku, die naar het voorbeeld van de NBA voor een All-Star Game ijvert in de Premier League.

  Lukaku: "Het Noorden versus het Zuiden"

  De All-Star Game is al jaren het paradepaardje van de NBA. Normaal gezien strijden de beste spelers van de Eastern Conference en de Western Conference dan tegen elkaar. Maar dit seizoen mochten LeBron James en Stephen Curry zelf hun ploegmaten kiezen.

  Romelu Lukaku heeft een boontje voor het oude concept en droomt van een All-Star Game in de Premier League. "Het Noorden tegen het Zuiden. En de fans stemmen wie er mag spelen", stelt Lukaku voor op Twitter.

  Als de Premier League het idee van Lukaku oppikt, dan krijgen we een galamatch tussen spelers van Manchester United, City, Liverpool, Everton en co versus spelers van Chelsea, Tottenham en Arsenal en de andere clubs uit het zuiden van Engeland. Wordt vervolgd?

  Lukaku gooide zijn voorstel op Twitter

  Lukaku deed gisteren inspiratie op in de NBA