• home
 • video
 • pas verschenen

  Stunt: Ryder Cup-kapiteins slaan golfbal van Eiffeltoren

  Bjørn en Furyk konden genieten van het uitzicht over Parijs.

  Minder dan een jaar voor de Ryder Cup van 2018 hebben de kapiteins van Europa en de VS een balletje geslagen van de Eiffeltoren. Thomas Bjørn en Jim Furyk traden in de voetsporen van golflegende Arnold Palmer, die deed in 1976. Bekijk de mooie beelden.

  Video: Bjørn en Furyk slaan golfballetjes vanaf de Eiffeltoren

  Arnold Palmer deed het al in 1976:

  Nog enkele foto's:

  De Ryder Cup is een golftoernooi tussen 12 golfers uit de Verenigde Staten en 12 golfers uit Europa. Volgend jaar vindt het tweejaarlijkse toernooi plaats in de buurt van Parijs. Vorig jaar won de VS in Hazeltine, Thomas Pieters maakte zijn debuut en won 4 van zijn 5 matchen.