• home
 • video
 • pas verschenen

  Pacquiao zet deur al op een kier voor terugkeer als bokser

  Pacquiao stond in april voor het laatste in de ring tegen T.Bradley (links).

  Manny Pacquiao sluit niet uit dat hij binnenkort opnieuw in de boksring stapt. Zijn promotor is alvast enthousiast en hoopt op een kamp in Las Vegas. "Maar mijn werk als senator blijft mijn prioriteit", zegt de Filipijnse bokser.

   "Manny heeft ons groen licht gegeven om een plaats en tegenstander te vinden voor zijn volgende bokswedstrijd", verraste Bob Arum, de bokspromotor van Pacquiao, vandaag. "Hij wil terugkeren, het enige probleem is om een datum te vinden die te combineren valt met zijn verplichtingen als senator."

  De 37-jarige Pacquiao nam nog maar in april van dit jaar afscheid van de sport met een overwinning tegen de Amerikaan Timothy Bradley in Las Vegas. 

  Pacquiao reageerde vrij snel zelf op de geruchten over een comeback. "Ik zeg het zeer duidelijk, mijn werk als senator blijft mijn prioriteit. Mijn volgende gevecht is nog niet onderhandeld en als het gevecht er komt, zal ik ervoor zorgen dat het geen invloed heeft op mijn mandaat in de senaat."

  Pacquiao liet zich eerder al ontvallen dat hij graag opnieuw zou vechten tegen Floyd Mayweather (foto), van wie hij in 2015 "Het Gevecht van de Eeuw" verloor. Voorlopig lijkt Mayweather niet van plan om in te gaan op die uitnodiging.