• home
 • video
 • pas verschenen

  Franck Ribéry ligt opnieuw in de lappenmand

  Ribéry blesseerde zich in de CL-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb.

  Franck Ribéry, nog maar pas hersteld van een zware enkelblessure die hem negen maanden aan de kant hield, sukkelt nu opnieuw met een spierblessure. Bayern München laat weten dat hij niet meer in actie komt in 2015.

  Franck Ribéry viel op 11 maart uit met een zware enkelblessure die hem negen maanden aan de kant hield. Vorig weekend vierde hij zijn rentree bij Bayern München in de competitiewedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Ondanks het verlies kon Ribéry een doelpuntje meepikken.

  Ribéry stond afgelopen woensdag in het Champions League-duel tegen Dinamo Zagreb voor het eerst weer in de basis. Helaas voor de Fransman moest hij opnieuw vroegtijdig vervangen worden. Hij sukkelt met een spierblessure.

  Ribéry mist zeker de laatste drie wedstrijden van Bayern München in 2015. Dat zijn de competitieduels tegen Ingolstadt en Hannover en het bekerduel tegen Darmstadt. Naast Ribéry ligt ook verdediger Benatia in de zoekenboeg met een spierblessure.