• home
 • video
 • pas verschenen

  Debuteren en pijlsnel scoren: Batshuayi doet het Kane na

  Kane en Batshuayi zijn allebei 21 jaar

  Mitchy Batshuayi stond pas 193 seconden op het veld als debutant voor de Rode Duivels en trof meteen raak. Daarmee doet hij net iets minder snel dan Harry Kane voor Engeland. De Tottenham-speler had vrijdag maar 79 seconden nodig om te scoren.

  Batshuayi zet de 5-0 op het bord tegen Cyprus

  Harry Kane had maar 79 seconden nodig om te scoren tegen Litouwen

  Ook Eder was trefzeker bij zijn debuut

  Eder is een laatbloeier in vergelijking met Kane en Batshuayi, maar de 28-jarige Italiaan zorgde wel voor een gouden punt bij zijn debuut voor de nationale ploeg. De Sampdoria-speler krulde een afstandsschot prachtig buiten het bereik van de Bulgaarse doelman.