• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van Gaal: "Onze Twitter-mensen moeten beter opletten"

  Van Gaal: "Blind is zeker geen zes maanden out"

  Middenvelder Daley Blind blesseerde zich deze maand aan zijn knie. Manager Louis van Gaal zei dat de blessure niet zo erg was, maar zo werden zijn woorden niet verspreid. Volgens de mensen van de communicatiedienst van Manchester United was het een heel ernstige blessure.

  Blind viel uit in de interland tussen Nederland en Letland. Meteen werd gevreesd voor het ergste, maar op een persconferentie zei manager Van Gaal dat het wel meeviel.

  De communicatiemensen van zijn club hadden Van Gaal niet goed begrepen en stuurden een ander nieuwtje via Twitter de wereld in. Zij lieten uitschijnen dat Blind wellicht ene half jaar out zou zijn.

  Die mededeling is Van Gaal dan ook niet ontgaan. "Misschien kunnen de mensen die onze Twitter-account beheren nu even opletten", zei Van Gaal deze week op een persconferentie. "Luke Shaw heeft een enkelblessure opgelopen. Maar het is niet ernstig. We zijn hem maar een paar weken kwijt."