• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Cercle plukt N'Diaye weg bij Kortrijk

  Bij Kortrijk kwam N'Diaye (centraal) dit seizoen amper in actie.

  Cercle Brugge heeft zich versterkt met Ismaila N'Diaye. De Franse Senegalees komt over van KV Kortrijk en ondertekende een contract tot medio 2016.

  Ismaila N'Diaye (25) leerde de kneepjes van het vak in Frankrijk, bij Cannes en Caen. In 2011 trok de Franse Senegalees de grens over naar Kortrijk, maar daar stond hij dit seizoen nog maar één competitieduel, tegen Standard, op de grasmat.

  "N'Diaye heeft veel ervaring op het hoogste niveau, zowel als centrale verdediger als op het middenveld", luidt het bij Cercle. "Maandag sluit hij aan bij de groep. We doen er alles aan om N'Diaye zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen."