• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  PSG: "We willen Beckham houden"

  David Beckham is gelukkig in Parijs.

  Het verblijf van David Beckham in Parijs krijgt mogelijk een verlengstuk. "We willen hem volgend seizoen graag houden", zegt PSG-voorzitter Nasser al-Khelaïfi in L'Equipe.

  De 37-jarige Beckham speelt sinds januari bij PSG. Hij kon nog geen basisplaats afdwingen, maar komt wel geregeld in actie. "Beckham doet het goed op het veld en daarnaast is hij een fantastische ambassadeur voor PSG", zegt al-Khelaïfi.

  "Beckham is uitzonderlijk. David zorgt voor iets extra's in de groep. Hij is hier gelukkig. We gaan snel met hem praten."

  De PSG-voorzitter is ook tevreden over coach Carlo Ancelotti. "Ik begrijp de kritiek niet. We staan aan de leiding in de competitie, we staan in de kwartfinales van de beker en in de Champions League spelen we in de kwartfinales tegen Barcelona. Dat is goed werk. Ancelotti heeft nog een contract voor een jaar en zal dat uitdoen."