• home
 • video
 • pas verschenen

  De Bruyne: "Chelsea belt mij elke week"

  De Bruyne (r): "De rol van spelverdeler ligt mij wel."

  Kevin De Bruyne heeft snel zijn draai gevonden bij Werder Bremen. "Alleen hadden we wat meer punten verdiend", zegt de Chelsea-huurling aan Sporza. "Maar ik speel alles. Dat is de bedoeling."

  Kevin De Bruyne scoorde afgelopen weekend weer voor Bremen, maar het leverde geen zege op tegen Stuttgart (2-2). Werder heeft vier punten uit vier matchen en staat elfde in de Bundesliga. "We hadden meer verdiend", zegt de Rode Duivel.

  Op persoonlijk vlak loopt het gesmeerd. "Op dit moment gaat alles inderdaad goed. Ik voel me uitstekend in mijn vel bij Werder en in de stad. Iedereen supportert voor de club en op straat beginnen de mensen mij te herkennen."

  "Het niveau in Duitsland ligt hoger dan in België. Het gaat sneller. Mijn rol in de ploeg is een soort van schakel tussen verdediging en middenveld, die rol van spelverdeler ligt mij wel."

  "Ik heb tot nu toe alles kunnen spelen, dat was de bedoeling. Ook vanuit het oogpunt van Chelsea. De tweede coach van Chelsea belt me bijna wekelijks. Ze volgen me op de voet."