• home
 • video
 • pas verschenen

  Mestach: "Ik bouw opnieuw op na polsblessure"

  Eén jaar na haar triomf bij de junioren is An-Sophie Mestach terug in Melbourne, maar met een andere ingesteldheid. Ze werd uitgeschakeld in de kwalificaties. "Maar na mijn polsblessure geniet ik er al van om gewoon weer op de baan te staan", zegt Mestach.

  An-Sophie Mestach won vorig jaar het juniorentoernooi van de Australian Open (foto), maar door haar polsblessure miste ze de andere grandslamtoernooien. "Ik ben geopereerd en de dokter heeft me gerustgesteld", zegt Mestach aan Sporza.

  Mestach maakt haar comeback in Melbourne. "Ik was zeven maanden out met een blessure aan mijn pols en nu bouw ik weer op."

  "Ik geniet ervan dat ik weer op de baan sta en toernooien kan spelen. Het is nu mijn prioriteit om plezier te hebben en dan hoop ik dat mijn spel volgt. Als ik hard werk, dan volgen de resultaten."

  Mestach sneuvelde in de kwalificaties, maar doet ook mee bij de junioren. "Ik wil nu matchritme opdoen en mijn niveau weer zoeken. Ik wil dit jaar pieken op het juniorentoernooi van Wimbledon."