Ga naar de inhoud

Zin om samen met Bert en Bavo de Ronde van Vlaanderen voor toeristen te fietsen? Win een plek in hun peloton

 vr 22 maart 2024 13:55

Op zaterdag 30 maart, daags voor de Ronde van Vlaanderen, krijgt ook de wielerliefhebber de kans om het parcours van Vlaanderens Mooiste te verkennen. Dit jaar springen ook Bert en Bavo op hun fiets. Wil jij aansluiten bij hun peloton? Speel mee en win. 

5 gelukkigen krijgen de kans om in het zog te fietsen van Bavo Mortier en Bert De Backer. Winnaars hoeven niet alleen naar startplaats Oudenaarde af te zakken, maar mogen elk 1 partner meenemen. 

 

Welke afstand er precies gereden wordt, dat bepaal jij volledig zelf. Afhankelijk van de interesse in een bepaald traject, passen Bert en Bavo zich aan. 

 

Als je bij de gelukkige winnaars bent, dan krijg je 2 kortingscodes waarmee je jezelf en je partner gratis kunt inschrijven op werideflanders.com. Wil je niet wachten op deze wedstrijd, dan kan je ook altijd gewoon inschrijven. 

 

Voor het kaderplaatje is er een waarborg van 10 euro verbonden aan de inschrijving. Die moet je vooraf betalen, maar die kan je na de rit wel weer inruilen (voor 10 euro cash of voor een T-shirt). 

 

Met je inschrijving kan je niet alleen genieten van het parcours en de bevoorradingen met vers fruit van Lidl. Je bent ook verzekerd voor ongevallen. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Qualifio). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.