Ga naar de inhoud

Stoelendans gaat voort: coach Frank Depestele ruilt Menen in voor Aalst na dit seizoen

 do 22 februari 2024 11:02

De carrousel draait op volle toeren. Na de aangekondigde trainerswissels aan het einde van het seizoen bij Gent en Maaseik, moet ook Menen op zoek naar een nieuwe coach. Frank Depestele trekt naar Aalst, de club waar hij drie jaar speelde.

Na de aankondiging van het vertrek van huidige T1 Christophe Achten verspilde de directie van Aalst geen tijd om zijn opvolger te vinden.   

 

Frank Depestele (46) keert terug naar de club waar hij tussen 2015 en 2018 als spelverdeler actief was. Hij verlaat zo Menen, dat hij in de afgelopen twee seizoenen naar de bekerfinales loodste.

 

Menen verliest zo de architect van zijn recente resultaten. "Frank zijn bijdrage aan onze goede prestaties kan niet onderschat worden", deelt het management van de club.

 

"We willen hem bedanken voor de vijf fantastische jaren die hij bij ons heeft doorgebracht en we zijn er zeker van dat hij tot het einde van het seizoen alles zal blijven geven voor Menen."   

 

Na Gent en Maaseik wisselen dus ook Aalst en Menen van hoofdcoach. Ondertussen zal ook Lowie Stuer, de libero en aanvoerder, volgend seizoen van club veranderen.

Menen neemt afscheid:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

En Aalst verwelkomt:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: