Ga naar de inhoud

Extra Time voelt Antonio Nusa aan de tand en looft het talent: "Heeft alles om het te maken bij topclub"

Antonio Nusa nam de tijd om ja/nee-vragen te beantwoorden.

Op zijn 18e is hij nu al een van de smaakmakers in onze vaderlandse competitie. Dus vond Extra Time het hoog tijd om Antonio Nusa wat ja/nee-vragen voor te leggen. De winger denkt dat hij sneller is met bal dan zonder en is optimistisch over de kansen van Club Brugge in Europa. Al zijn onze analisten aan tafel niet zeker over dat eerste statement.

De ja/nee vragen met Antonio Nusa:

Ben je sneller met de bal dan zonder? Ja.

 

Mis je Noa Lang? Ja.

 

Heeft Erling Haaland je verteld hoe hij het liefst aangespeeld wordt? Hij heeft het liefst dat ik de bal naar de tweede paal gooi, want hij springt erg hoog.

 

Heeft Mauricio Pochettino (Chelsea) je gebeld deze zomer? Neen.

 

Gaat het soms allemaal iets te snel? Ja, het is moeilijk om van momenten te genieten in het voetbal.

 

Is het waarschijnlijker dat Club Brugge de Conference League wint dan Noorwegen het EK? Ja, die kans lijkt me groter. 

Vormer vertelde me dat Nusa alles heeft om het te maken bij een topclub.

Zinho Gano

Dat hij sneller is aan de bal dan zonder gelooft de tafel van Extra Time niet. Dat Antonio Nusa razendsnel is, zijn alle analisten het over eens.

 

"Ik begrijp wel dat het voor hem wat snel gaat de afgelopen weken", pikt Zinho Gano in. "De manier waarop hij dribbelt op de flank, zal toch de grote clubs aanspreken", gaat Filip Joos verder.

 

"Hij doet me wat denken aan Kvaratschelia van Napoli."

 

"Ik vroeg aan Ruud Vormer, die met Nusa speelde, hoe hij was", vertelt Gano. "Hij zei dat er een goed kopje op zijn lijf staat en dat hij heel balvaardig is. Hij heeft alles om het te maken bij een topclub."

 

"Al viel hij vorig jaar als basisspeler wel wat tegen", voegt Gert Verheyen een kritische noot toe. "Raar, als beste speler, maar dat is nu toch verleden tijd."