Ga naar de inhoud

Gehoord in 90 minutes: "Deze Trossard moet altijd spelen op het WK"

Een nieuwe week, een nieuwe aflevering van 90 minutes. Aster Nzeyimana, Steven Defour, Sam Kerkhofs en Filip Joos moeten eerst enkele rechtzettingen doen, maar praten dan 90 minuten over de voetbalactualiteit. Kijk of luister naar de aflevering.

Vergeleken bij Luis Figo twijfelde Hamlet nooit. We keken naar dé transfersaga van de eeuwwende. Leandro Trossard dribbelt de studio binnen en de basis van de Rode Duivels. En hij is niet de enige.

 

Griezmann is gesjareld, OHL ook, want de eetlust van Sam is legendarisch. En we onthullen de opvolger van de vrouw die ons de kniezwengel leerde - dat was, zo weten we allemaal, Ingeborg Ryan!

Of bekijk de aflevering van 90 minutes op VRT MAX

90 minutes

Vergeleken bij Luis Figo twijfelde Hamlet nooit. We keken naar dé transfersaga van de eeuwwende. Leandro Trossard dribbelt de studio binnen en de basis van de Rode Duivels. En hij is niet de enige. Griezmann is gesjareld, OHL ook, want de eetlust van Sam is legendarisch. En we onthullen de opvolger van de vrouw die ons de kniezwengel leerde - dat was, zo weten we allemaal, Ingeborg Ryan!
wo 07 september 2022 106 min

90 minutes is een coproductie tussen Sporza en Friends of Sports. Je kunt de video ook bekijken op het YouTube-kanaal van Friends of Sports of op VRT Max.