BEKIJK: Oranje fans staan klaar om los te gaan in "hun bocht" op Alpe d'Huez

  Bocht 7 is ook wel bekend als de Nederlandse bocht, het staat er steevast vol met Nederlandse wielerfans.

  Alpe d'Huez staat bekend voor zijn 21 haarspeldbochten. De ene bocht is al bekender dan de andere. Zo staat bocht zeven - de laatste bocht voor de renners het dorpje Huez in rijden - bekend als de Nederlandse bocht, waar duizenden oranje uitgedoste Nederlandse wielerfans ambiance maken tijdens de Tour.

  Het is inmiddels een vast tafereel: de zevende bocht op de Alpe d'Huez wordt volledig ingepalmd door de Oranje fans.  Eén ding lijkt zeker: het feestje zal daar straks volledig losbarsten. Bekijk hieronder de sfeerbeelden.

  Gisteren waren de eerste fans al aanwezig

  Gisterenavond - doorkomst vrachtwagens Tourorganisatie:

  Gisterenavond - feestje barst los:

  Vanmorgen - gemoedelijke sfeer:

  Gerelateerd: