Ga naar de inhoud

Emma Meesseman krijgt tweede keer plekje in WNBA All Star Game

Emma Meesseman maakt het mooie weer bij Chicago Sky.

Emma Meesseman heeft voor de tweede keer in haar carrière een ticket gekregen voor de prestigieuze All Star Game van de WNBA. Ze krijgt een kans om voor haar thuispubliek te spelen, want de wedstrijd staat op 10 juli in Chicago gepland.

Emma Meesseman kreeg in 2015 - als tweede Belgische na Ann Wauters - al eens de eer om deel te nemen aan de All Star Game. Toen speelde de Belgian Cat nog voor de Washington Mystics.

 

Ook dit jaar werd ze door de 12 coaches van de WNBA gekozen voor een plekje in het sterrenteam. Haar ploeg Chicago Sky is goed vertegenwoordigd, want ook Courtney Vandersloot en Kahleah Copper werden opgeroepen. Ploeggenote Candace Parker was vorige week al geselecteerd als starter.

 

James Wade, de coach van Meesseman bij Chicago, zal een van de twee teams begeleiden. Becky Hammon van Las Vegas zal het andere team onder haar hoede nemen. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.