Nog eens écht Super Mario: Balotelli maakt goal van het weekend met 7 overstapjes en rabona

    Mario Balotelli voetbalt tegenwoordig bij Adana Demirspor, de nummer 9 in Turkije.

    In een doldwaas voetbalweekend kon hij uiteraard niet ontbreken. Mario Balotelli gaat nog eens viraal na een waanzinnige prestatie in Turkije. De spits, die tegenwoordig uitkomt voor Adana Demirspor, scoorde vijf keer. Vooral zijn laatste treffer was onnavolgbaar.

    Balotelli draaide een verdediger tureluurs met 7 overstapjes en schoot de bal vervolgens achter zijn steunbeen binnen. Het was al zijn vijfde doelpunt van de avond in de 7-0-zege tegen Göztepe op de slotspeeldag in de Süper Lig.

     

    In Turkije lijkt de Italiaan overigens helemaal herboren. Balotelli schoot dit seizoen 18 keer raak bij Demirspor, dat 9e eindigde.