Ook zijn collega's bij voetbalclub Virton duimen voor Jérémie Makiese in de finale van het Songfestival

Er kan vanavond een voetballer winnaar worden van het Eurovisiesongfestival, want België heeft met Jérémie Makiese de beloftedoelman van Virton afgevaardigd. Zijn collega's wensen hem in een laatste filmpje nog eens succes.

Jérémie Makiese tekende  begin dit seizoen een contract bij Virton, in 1e klasse B. Hij zou er een plaatsje krijgen onder de lat bij de beloften, alleen had hij de laatste maanden niet veel tijd om zich op zijn voetbalcarrière te focussen.

 

De 20-jarige Makiese is immers ook de Belgische vertegenwoordiger voor het Eurovisiesongfestival. Afgelopen donderdag kon hij zich met "Miss You" plaatsen voor de finale van vanavond.

 

Zijn collega-doelmannen, met aanvoerder Anthony Sadin als spreekbuis, steken hem in een filmpje nog eens extra een hart onder de riem.

 

Makiese zou vanavond wel eens de meest succesvolle speler van Virton kunnen worden dit seizoen, want na een roemloos jaar in 1B dreigde de club te zakken naar de amateurreeksen. Enkel dankzij het faillissement van Moeskroen mag Virton toch in 1B blijven.