Ga naar de inhoud

Geruststellend nieuws uit Italië: Bologna-trainer Mihajlovic aan de beterhand

Sinisa Mihajlovic.

Na een nieuwe behandeling voor leukemie heeft Sinisa Mihajlovic het ziekenhuis mogen verlaten. Zijn club Bologna laat weten dat hij "in goede gezondheid" verkeert. Ze hopen dat hij snel terug langs de lijn kan staan.

De Servische Bologna-trainer Mihajlovic kreeg drie jaar geleden voor het eerst te horen dat hij leukemie had. Na een doorgedreven behandeling met een beenmergtransplantatie en chemotherapie kon hij terug aan de slag. 

 

Tot eind maart. Na een nieuwe opstoot moest de 53-jarige Mihajlovic opnieuw opgenomen worden in het ziekenhuis. Maar na een vijftal weken behandeling is hij nu dus aan de beterhand.  Volgens La Gazetta Dello Sport tonen de bloedwaarden en analyses geruststellende signalen.

 

Mihajlovic gaat nu een aantal dagen bij zijn familie doorbrengen voor hij zijn rol als coach terug opneemt. Bologna, het team van Rode Duivel Arthur Theate, staat momenteel 13e in de Serie A.  De ploeg is bezig aan een mooie reeks. Sinds de ziekenhuisopname van Mihajlovic zijn ze al zes wedstrijden ongeslagen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.