Onvermijdelijke Arnautovic en blunderende keeper geven titelambities Inter fikse knauw

  1. 28' - Doelpunt - Marko Arnautovic (1 - 1)
  2. 3' - Doelpunt - Ivan Perišic (0 - 1)
  1. 88' - Verv. Marko Arnautovic door Riccardo Orsolini
  2. 81' - Doelpunt - Nicola Sansone (2 - 1)
  3. 80' - Verv. Denzel Dumfries door Matteo Darmian
  4. 80' - Verv. Hakan Çalhanoglu door Roberto Gagliardini
  5. 79' - Geel - Hakan Çalhanoglu
  6. 77' - Verv. Musa Barrow door Nicola Sansone
  7. 70' - Geel - Denzel Dumfries
  8. 70' - Verv. Federico Dimarco door Danilo D'Ambrosio
  9. 67' - Verv. Mattias Svanberg door Michel Aebischer
  10. 67' - Verv. Roberto Soriano door Nicolás Domínguez
  11. 63' - Verv. Nicolò Barella door Alexis Sánchez
  12. 63' - Verv. Joaquin Correa door Edin Džeko
  13. 56' - Geel - Nicolò Barella
  14. 55' - Geel - Marko Arnautovic
  3'goalIvan Perišic0 - 1
  28'goalMarko Arnautovic1 - 1
  81'goalNicola Sansone2 - 1

  Inter heeft een pijnlijke nederlaag geleden op het veld van Bologna. Het gaf bij Arthuer Théate een voorsprong uit handen na een pijnlijke blunder van invallersdoelman Radu: 1-2. Zo behoudt Milan de leiding in de Serie A.

  Bekijk de pijnlijke blunder van invallersdoelman Radu

  Inter blijft hangen op twee punten van Milan

  Een zege in Bologna zou Inter naar de leidersplaats in de Serie A brengen en de match kon bijna niet beter beginnen. Ivan Perisic kreeg vrije baan en ramde de bal in de bovenhoek voor de 0-1.

   

  Bologna was even van slag, maar maakte nog voor het halfuur gelijk. De onvermijdelijke Marko Arnautovic knikte de 1-1 in doel. De spanning sloeg op de benen van de Inter-spelers, kans op kans werd gemist.

   

  Inter leek zich op te maken voor een slotoffensief, maar toen sloeg het noodlot toe. Invallersdoelman Ionut Radu, onder de lat gekomen door de rugblessure van aanvoerder Samir Handanovic, ging pijnlijk in de fout.

   

  Radu schatte een terugspeelbal helemaal verkeerd in en Sansone profiteerde optimaal van de blunder: 2-1. In de slotfase kon Inter de bakens niet meer verzetten en zo blijft het hangen op 2 punten van stadsrivaal Milan.

   

  De nederlaag van Inter maakt de zege van Milan afgelopen zondag bij Lazio nog crucialer. Sandro Tonali scoorde in de Italiaanse hoofdstad in de extra tijd. Er zijn nog 4 speeldagen in de Serie A, het belooft spannend te blijven.

  Bekijk de heerlijke openingsgoal van Perisic

  Arnautovic kopt de gelijkmaker in doel

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 96 match afgelopen
  2. Lautaro Martínez (Internazionale) verlengt de voorzet met zijn hoofd, maar zijn kopbal strandt op het lichaam van een verdediger. tweede helft, minuut 93.
  3. Edin Džeko (Internazionale) verlengt de voorzet met zijn hoofd, maar zijn kopbal strandt op het lichaam van een verdediger. tweede helft, minuut 93.
  4. Riccardo Orsolini (Bologna) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Roberto Gagliardini (Internazionale). tweede helft, minuut 92.
  5. Er komen 5 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 90.
  6. Danilo D'Ambrosio (Internazionale) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 89.
  7. Nicolás Domínguez (Bologna) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Alexis Sánchez (Internazionale). tweede helft, minuut 88.
  8. tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Bologna, Riccardo Orsolini erin, Marko Arnautovic eruit
  9. Alexis Sánchez (Internazionale) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 87.
  10. Danilo D'Ambrosio (Internazionale) verlengt de voorzet met zijn hoofd, maar zijn kopbal strandt op het lichaam van een verdediger. tweede helft, minuut 86.
  11. Michel Aebischer (Bologna) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Roberto Gagliardini (Internazionale). tweede helft, minuut 86.
  12. Bij Internazionale wordt de hoekschop genomen door Alexis Sánchez. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal. tweede helft, minuut 85.
  13. Danilo D'Ambrosio (Internazionale) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 84.
  14. Michel Aebischer (Bologna) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Lautaro Martínez (Internazionale). tweede helft, minuut 83.
  15. tweede helft, minuut 82. Blunder Radu. Inter-doelman Radu gaat pijnlijk in de fout op een terugspeelbal en Sansone kent geen genade: 2-1. Krijgen de titelkansen van Inter hier een nieuwe knauw? .
  16. Nicola Sansone (Bologna) scoort met zijn linkervoet. Het staat 2 - 1. tweede helft, minuut 81.
  17. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 81 door Nicola Sansone van Bologna. 2, 1.
  18. tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Internazionale, Matteo Darmian erin, Denzel Dumfries eruit
  19. tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Internazionale, Roberto Gagliardini erin, Hakan Çalhanoglu eruit
  20. Gele kaart voor Hakan Çalhanoglu van Internazionale tijdens tweede helft, minuut 79