Ga naar de inhoud

Licht aan het einde van de tunnel? Dwars door Vlaanderen en de Ronde bevestigen deelname Mathieu van der Poel

Zien we Mathieu van der Poel dit voorjaar nog in het peloton?

Mathieu van der Poel verschijnt op 3 april aan de start van de Ronde van Vlaanderen. Dat heeft de organisatie van Vlaanderens Mooiste zelf bevestigd. Ook Dwars door Vlaanderen zou op het programma van de Nederlander staan.

Van der Poel kwam dit seizoen nog niet in actie op de weg. De alleskunner sukkelt met een hardnekkige rugblessure en timmert aan de weg terug.

 

De ex-winnaar van de Ronde van Vlaanderen zou nu toch stilaan klaar zijn voor een comeback in het peloton. Vandaag pakte de organisatie van Vlaanderens Mooiste uit met het nieuws dat hij er bij zal zijn op 3 april in Antwerpen, waar de Ronde op gang geschoten wordt. 

 

Als voorbereiding op de Ronde zou Van der Poel ook nog deelnemen aan de Internationale Wielerweek Coppi e Bartali (2.1), die gepland staat van 22 maart tot 26 maart, en Dwars door Vlaanderen (WT), op 30 maart.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.