Ga naar de inhoud

Japanse producent van PCR-tests is nieuwe shirtsponsor van STVV

De Japanse connectie van STVV wordt nog wat groter. De ploeg heeft met Nishitan Clinic een nieuwe shirtsponsor. Nishitan Clinic is een Japans bedrijf dat voornamelijk PCR-tests levert in de huidige coronapandemie. De overeenkomst loopt al zeker tot 2025.

Japanse spelers en Japanse eigenaars waren er al in STVV. En met de naam van die eigenaar, DMM.com, stond er al een Japans bedrijf op de borst van de spelers, maar daar komt er nu nog eentje bij.

 

Nishitan Clinic krijgt een plekje boven het huidige logo van DMM. Het bedrijf levert PCR-testen in heel Japan en heeft tijdens de pandemie vermoedelijk dus goede zaken gedaan. Het verbindt zich nu aan STVV tot 2025.

 

"Onze nieuwe hoofdpartner is volledig aan boord met het strategisch plan van STVV", klinkt het in een mededeling. "De sponsor wil STVV helpen te groeien als club zowel op nationaal als internationaal niveau. Door deze sponsorovereenkomst zullen Nishitan Clinic en STVV nieuwe uitdagingen kunnen aangaan voor de verdere uitbouw van STVV."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.