Napoli-coach: "Als Dries Mertens wil blijven, moet hij de voorwaarden van de club aanvaarden"

  Dries Mertens droeg zondag de aanvoerdersband en scoorde vanaf de stip.

  Dries Mertens zette gisteren zijn naam opnieuw op het scorebord in de zege van Napoli tegen Salernitana. Met goals hoopt Mertens een verlengd verblijf af te dwingen in Napels, maar zijn coach had een boodschap voor de Rode Duivel.

  Dries Mertens, sinds 2013 deel van het meubilair bij Napoli, is deze zomer einde contract bij Napoli. De Italiaanse club kan een optie lichten op een extra jaar, maar dat is dan aan dezelfde financiële voorwaarden en de club wil besparen.

   

  De Rode Duivel is aan een charme-offensief bezig: hij scoort weer veel en speelt ook op de emoties van de supporters en de voorzitter. Sinds eind november maakte Mertens 7 goals in de Serie A.

   

  De supporters van Napoli willen na Lorenzo Insigne geen tweede publiekslieveling kwijtspelen, maar Napoli-coach Luciano Spalletti had een duidelijke boodschap voor Mertens.

   

  "We hebben een alerte voorzitter die altijd een sterke ploeg wil bouwen. Hij houdt zich bezig met de contracten. Als een speler bij de club wil blijven, dan zal hij de voorwaarden van de club moeten aanvaarden", zei Spalletti. Afwachten of het water tussen Mertens en Napoli niet te diep is.

  Bekijk de goal van Dries Mertens tegen Salernitana

  Lees ook: