Luca Brecel trakteert zich op kwartfinale tegen O'Sullivan op English Open

  Luca Brecel staat voor een pittige uitdaging in de kwartfinale.

  Luca Brecel heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de English Open snooker in Milton Keynes. Onze landgenoot wipte de Schot Patrick Fraser met 4-2 en mag het nu opnemen tegen 6-voudig wereldkampioen Ronnie O'Sullivan.

  De Schot Patrick Fraser (WS-114) had ex-wereldkampioen Shaun Murphy uitgeschakeld in Milton Keynes, maar dat schrikte Brecel niet af. De 26-jarige Limburger nam meteen de touwtjes in handen met een break van 101.

   

  Fraser kon de bordjes op 1-1 zetten met een break van 66, maar Brecel sloeg meteen terug met een 82 break en snoepte ook frame 4 af van de Schot. Fraser kon nog tot op 3-2 komen, maar Brecel gaf zijn ticket voor de kwartfinale niet meer uit handen.

   

  Met een break van 70 trakteerde hij zich op een duel met 6-voudig wereldkampioen Ronnie O'Sullivan. The Rocket won de English Open in 2017.

  Dit mag Brecel verwachten: