De Ketelaere baalt: "Tijdens rust was er nog hoop, dus teleurstelling is groot"

  Charles De Ketelaere kon de netten niet doen trillen in Manchester.

  Lang leek Club Brugge kans te maken om een puntje te sprokkelen op het veld van Manchester City. Fouten achterin bij Club en de klasse van de tegenstander beslisten daar anders over. Resultaat: 4-1. "Een zware uitslag, want we speelden lang goed mee", vindt Charles De Ketelaere.

  Charles De Ketelaere beleefde opnieuw een moeilijke avond, maar stond toch zijn mannetje tegen de sterrendefensie van City. 

   

  "In de Belgische competitie zijn er ook goede verdedigers, maar dit is toch nog een ander niveau", weet de aanvaller van Club. 

   

  "Ik vind 4-1 toch een zware uitslag, want ik had het gevoel dat we lang meespeelden. Na onze gelijkmaker komen ze niet echt tot grote kansen. Tijdens de rust was er nog hoop, dus ben ik toch teleurgesteld."

  We moeten nog 2 keer tonen dat we een plaatsje verdienen in de Europa League. 

  Charles De Ketelaere

  "In de tweede helft blijven ze natuurlijk drukken. Dat weten we, dus is het jammer dat we nog 3 goals weggeven", meent De Ketelaere. "Onze prestatie was zeker degelijk, maar je komt nooit om 4-1 te verliezen."

   

  0 op 6 met 9 tegendoelpunten is het resultaat van de dubbele confrontatie met Manchester City. Cijfers om snel te vergeten na een goede start in de Champions League.


  "Leipzig wordt een cruciale match", blikt de spits van Club Brugge vooruit. "We moeten nog 2 keer tonen dat we een plaatsje verdienen in de Europa League." 

  Vormer: "Hebben een goede pot neergezet"

  Ook Ruud Vormer kon zijn teleurstelling niet helemaal verbergen na de wedstrijd. "We verliezen met 4-1 van City, een pak slaag. Maar ik denk dat we een goede pot hebben neergezet", deelt de Nederlander.

   

  "We hebben aardig wat kansen gecreëerd hier en mogen trots zijn op onze prestatie." 

   

  "We staan niet goed en communiceren niet goed bij de 2-1." Wat een kantelpunt betekende in de wedstrijd. "Dat is jammer, maar ik denk dat de klasse van Manchester City vandaag het verschil maakte."

  Lees ook: