Sarah De Bie over haar zilveren Wout: "Vloekte zo hard dat Georges begon te huilen"

  Ze delen samen lief en leed. En dus baalde ook Sarah De Bie na de zoveelste zilveren medaille van haar man. "Maar toen Wout zijn zoontje Georges zag, was hij meteen beter gezind."

  Met zoontje Georges op de arm keek Sarah De Bie trots toe naar de podiumceremonie in Brugge. Al had ze haar man uiteraard liever een trapje hoger zien staan. "Het is super jammer - en helaas gaat het ook maar om enkele seconden. Wout had hier zo hard voor gewerkt... En dan haalt hij net als vorig jaar zilver."

   

  "Zeker omdat het WK in België plaatsvindt, was het supermooi geweest om het hier af te maken. Wout komt stapje bij stapje dichter: door zijn materiaal, op vlak van wattages... De wereldtitel was de kers op de taart geweest. Ik vind het heel erg voor hem."

  Ik vloekte zo hard dat Georges begon te wenen.

  Sarah De Bie

  Ook De Bie kon haar ontgoocheling niet wegsteken toen Ganna haar man nipt klopte. "Zelf ben ik ook een winnaar in hart en nieren. Ik vloekte zelfs zo hard dat Georges begon te wenen", grijnst ze. "Toen Wout hem zag, was hij wel meteen beter gezind. Op zulke momenten vergeet je meteen wat je aan het doen bent als je jouw zoontje ziet. Maar het zal wel nog een zure avond worden."