Vrouw van Schumacher getuigt: "Hij is er, maar het is anders nu"

  Michael Schumacher schitterde jarenlang in het rode plunje van Ferrari.

  Volgende week lanceert streamingreus Netflix een documentaire van bijna 2 uur over Michael Schumacher. Zijn vrouw Corinna vertelt voor het eerst over het leven na het ski-ongeval van de 7-voudige wereldkampioen Formule 1.

  Hoe zou het nog zijn met Michael Schumacher (52)? "Hij is er, maar het is anders. We wonen samen thuis, we revalideren en zorgen ervoor dat het goed gaat met Michael, dat hij de aanwezigheid van de familie voelt", vertelt zijn vrouw Corinna in de documentaire.

   

  Bijna 8 jaar geleden kwam Schumacher zwaar ten val tijdens het skiën in de Franse Alpen. "Ik verwijt God niet wat er is gebeurd", zegt Corinna Schumacher.

   

  "Het was pech, meer pech kan je niet hebben in het leven. Vooraf stelde Michael nog voor om naar Dubai te vliegen. Hij vond de sneeuw niet goed."

   

  Hoe Schumacher nu leeft, komt u niet te weten. De familie is erg op haar privacy gesteld. "Michael heeft ons altijd beschermd, nu beschermen wij hem", besluit Corinna.

  We wonen samen thuis, we revalideren en zorgen ervoor dat het goed gaat met Michael, dat hij de aanwezigheid van de familie voelt.

  Corinna Schumacher

  VIDEO: Een voorsmaakje van de documentaire Schumacher