Ga naar de inhoud

Tennisser heeft het gehad met Monfils: "De laatste 7 jaar is het altijd iets"

Roebljov won de partij uiteindelijk.

Ook in Cincinnati is het broeiend heet en dat voelen de tennissers maar al te goed. Heel even kookten de potjes zelfs over in het duel tussen Andrej Roebljov en Gaël Monfils.

Gaël Monfils vroeg bij het begin van de 2e set, de eerste had hij net verloren, aan de umpire of hij beroep mocht doen op een dokter. Uiteindelijk deed de Fransman dat niet en liep hij zelfs tot 2-0 uit in de 2e set.

 

Het deed de wenkbrauwen fronsen bij Andrej Roebljov. "Hij voelt zich niet goed? Kijk hoe hij loopt", sneerde de 23-jarige Rus. "Zich niet goed voelen, ... . Zeven jaar. De laatste zeven jaar gebeurt er altijd wel iets als hij aan het verliezen is."

 

Monfils wilde het brandje snel blussen. "Ik heb niets tegen u, sorry. Ik zei eerder al dat ik zou stoppen, maar voor u wilde ik spelen. Waarom heb je een probleem? Ik gaf zelfs over. Denk je dat ik mezelf heb laten overgeven?"

Roebljov won uiteindelijk in 2 sets (7-6 en 7-6). Na een handshake hadden de twee tennissers de strijdbijl al snel weer begraven. 

Bekijk hier het opvallende moment:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.