Inter en Radja Nainggolan ontbinden contract, op naar Cagliari?

  Met Radja Nainggolan verlaat dus nog een landgenoot de Italiaanse kampioen.

  Radja Nainggolan (33) is een vrije speler. Inter bevestigt dat het contract - dat tot 2022 liep - van de voormalige Rode Duivel wordt stopgezet. Nainggolan zou aansturen op een terugkeer naar Cagliari.

  Tussen Inter en Radja Nainggolan zit het er nu dus definitief op. In 2018 kwam de middenvelder over van AS Roma voor bijna 40 miljoen euro, maar in San Siro kon hij nooit zijn glansprestaties van in het Stadio Olimpico evenaren. Hij scoorde slechts 7 keer in 41 wedstrijden.

   

  Nainggolan werd in de zomer van 2019 uitgeleend aan Cagliari, het team waar hij zijn grote doorbraak forceerde. Ook afgelopen seizoen was hij een tijdje op huurbasis aan de slag bij de club van zijn hart.

   

  Wellicht volgt er nu als vrije speler een definitieve transfer. Inter laat weten dat Nainggolan vrij is om te gaan en staan waar hij wil.