VIDEO: Bronzen Abdi krijgt meteen na afloop telefoon van goede vriend Farah

  Bashir Abdi kreeg telefoon van zijn vriend en viervoudig olympisch kampioen Mo Farah.

  Bij een medaille horen uiteraard felicitaties. Dat weet meervoudig olympisch kampioen Mo Farah als geen ander. Hij was er dan ook als de kippen bij om zijn boezemvriend Bashir Abdi te feliciteren met zijn bronzen plak.

  Geen Mo Farah op deze Olympische Spelen. De meervoudig olympisch kampioen op de 5.000m  en de 10.000m wist zich niet te kwalificeren voor Tokio. Toch is de Brit een aandachtige volger van het evenement.


  Net na de marathon kreeg bronzen medaillewinnaar Bashir Abdi telefoon. Boezemvriend Mo Farah hing aan de lijn om onze landgenoot met zijn bronzen plak te feliciteren. Abdi deelde bij zijn vriend zijn bevindingen. "Ik kon niet slapen", vertelde Abdi.


  "Ik was niet fris. Maar ik ben heel blij met die bronzen medaille. We komen terug voor meer, broer. Geloof, hard werken en opofferingen. Daar draait het allemaal om."

  Abdi en Farah liepen samen op de Memorial Van Damme. Abdi pakte daar het WR op de 20km. Farah liep er het werelduurrecord.