Ontroerend beeld! Boezemvriend Nageeye stuwt Bashir Abdi mee het podium op

  Bashir Abdi heeft de bronzen medaille op de marathon veroverd. Al leek het er even op dat Abdi, net als vele Belgen deze Spelen, op de vierde plek zou eindigen. Zijn Nederlandse trainingspartner Abdi Nageeye moedigde onze landgenoot aan om toch nog alles te geven. Met succes, Abdi mocht als derde mee op het podium.

  In een razendspannende sprint om het zilver voelde de Nederlander Abdi Nageeye dat onze landgenoot Bashir Abdi het moeilijk kreeg. De Nederlander vuurde zijn maatje aan om nog een keer alles te geven. 


  Met succes. Onze landgenoot ging in de slotmeters alsnog over de Keniaan Cherono en mocht zo de bronzen medaille in ontvangst nemen. Voor Abdi en Nageeye is het een speciaal moment. Beide marathonlopers uit de Lage Landen zijn trainingpartners.

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Nageeye deed een kilometer eerder ook al teken dat Abdi de aansluiting moest maken

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.