Drogba twijfelt niet over terugkeer Lukaku, Inter oefent zonder de Belg

  Lukaku wisselt Milaan weer in voor Londen.

  Mentor Didier Drogba, ploegmakker van Lukaku tijdens zijn eerste passage op Stamford Bridge, weet het ondertussen zeker: Romelu Lukaku is op weg naar Chelsea. Nog een teken aan de wand: Lukaku zit niet in de selectie voor de oefenmatch van Inter tegen Parma.

  Drogba en Lukaku zijn sinds Lukaku's eerste passage bij Chelsea beste maatjes. De voormalige Ivoriaanse topspits maakte eerder vandaag op Twitter duidelijk dat Lukaku opnieuw op weg is naar Londen. "Hij komt thuis", schreef hij online.

  Niet meer in selectie bij Inter

  Lukaku zit zoals verwacht ook niet in de selectie bij de Italiaanse landskampioen Inter voor het oefenduel van zondagavond tegen het naar de Serie B gedegradeerde Parma. 

   

  De slechte financiële situatie van Inter noopt de club tot een uitverkoop. Naast Lukaku gonst het ondertussen ook van de geruchten over spitsmaatje Lautaro Martinez. De Argentijn zou in de belangstelling staan van Tottenham.