Lando Norris beroofd van peperduur horloge na EK-finale

  Lando Norris zag Engeland van dichtbij verliezen tegen Italië.

  F1-rijder Lando Norris is na de EK-finale bestolen in de buurt van Wembley. Zijn overvallers maakten een peperduur horloge buit. "Hij bleef ongedeerd, maar is uiteraard aangedaan", meldt zijn team McLaren.

  Lando Norris heeft weinig plezier beleefd aan zijn uitstapje naar Wembley: Engeland verloor niet alleen de EK-finale, op terugweg naar zijn auto werd de Britse F1-rijder overvallen.

   

  Zijn overvallers zouden hem hebben vastgehouden en zijn peperdure horloge van zijn pols hebben getrokken. Een kleinood met een prijskaartje van enkele tienduizenden euro's.

   

  "Lando is gelukkig ongedeerd, maar is uiteraard aangedaan", klinkt het bij zijn team McLaren. De politie heeft alvast een onderzoek geopend.

   

  Norris komt dit weekend in actie op het circuit van Silverstone voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië. Hij hoopt zich snel op de race te kunnen focussen. 

   

  "Ik wil jullie laten weten dat het goed met me gaat", schrijft hij op Instagram. "Ik probeer ervoor te zorgen dat ik in mentaal opzicht helemaal opgeladen en klaar ben om dit weekend op mijn best te presteren."