Spuit Martinez een rookgordijn over De Bruyne en Hazard? "Je voelt de onzekerheid bij Italië"

Eden Hazard is één van de twee vraagtekens bij de Rode Duivels.

Ook op de laatste persconferentie werden we niks wijzer. Roberto Martinez blijft mist spuien als het gaat over de blessures van Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Een bewuste zet? 

Uiteraard was het in Villa Sporza een thema: de blessures van Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Karl Vannieuwkerke stelde aan zijn gasten de vraag of bondscoach Roberto Martinez bewust twijfel zaait.

 

"Als de dokters zeggen dat ze kunnen spelen, zullen ze dat ook doen", meent Youri Mulder.

 

Frank Boeckx denkt dat ook Manchester City en Real Madrid een oogje in het zeil zullen houden. "Veel heeft te maken met de broodheer. Ze zullen misschien niet de beslissing nemen, maar zullen wel op de hoogte willen zijn van wat er gebeurt."

 

Tomasz Radzinski meent dat De Bruyne een grotere kans heeft om te starten dan Hazard. "Als je iemand met een inspuiting kunt laten spelen, lijkt het mij Kevin. Die verteer je namelijk makkelijker in de enkel dan in de hamstring."

Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

Kaka-in-de-broek-theorie

Vannieuwkerke gooide ook nog de befaamde Ewing-theorie in de groep. "Toen wonnen de New York Knicks plots zonder sterspeler Patrick Ewing", weet Joos. "De theorie stelt dat de rest van het team boven zichzelf uitstijgt zonder de vedette. De EK-finale van 2016, toen Ronaldo geblesseerd uitviel, is een mooi voorbeeld."

 

Boeckx lacht: "Ik denk dat toch de kaka-in-de-broek-theorie zal gelden. Als Italië ziet dat Kevin De Bruyne het veld opstapt..."

 

Of het nu bewust is of niet: Joos merkt wel dat er twijfel heerst bij Italië. "De onzekerheid werkt. Ik denk dat ze veel liever hebben dat ze weten of ze allebei spelen dan dit. Mancini verkondigde ook al dat Martinez spelletjes speelt." 

Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.