Ook Martinez bekent kleur in Coca Cola-discussie met doordachte actie

  Ongetwijfeld een actie met voorbedachten rade. In navolging van Cristiano Ronaldo en Manuel Locatelli frommelde ook Roberto Martinez aan de cola-flesjes op de persconferentie. Gevolgd door de woorden: "De Rode Duivels houden van Coca Cola" - een pleziertje voor de sponsor.

  Het is een heuse trend op dit EK. Spelers of coaches die kant kiezen over de Coca Cola-flesjes op de persconferentie na afloop.

   

  Cristiano Ronaldo en Manuel Locatelli schoven ze opzij, terwijl de Russische bondscoach er met plezier eentje naar binnen werkte.

   

  Ook Roberto Martinez koos vandaag partij. Na afloop van de match tegen Denemarken gooide de bondscoach een blik op één van de flesjes, draaide hij het etiket nog eens extra naar de camera's, met de woorden: "De Rode Duivels houden van Coca Cola."

  De opvallende actie hoeft weinig te verbazen. Coca Cola is namelijk één van de sponsors van de Belgische voetbalbond. Op de blikjes prijkt dit jaar opnieuw de beeltenis van onze Rode Duivels.

   

  Martinez kan je dus allerminst verwijten dat hij niet aan de partners van de bond denkt.

  Ook Lukaku grapt over Coca Cola

  Enkele minuten later deed Romelu Lukaku er nog een schepje bovenop. De spits wachtte zelfs niet tot het einde van de persconferentie - hij begon er zelf over.

   

  "Coca Cola bel naar Roc Nation", grijnsde de aanvaller. "We kunnen samenwerken." Roc Nation is het managementbureau van de Rode Duivel.