Novak Djokovic draait met dubbelspel op Mallorca warm voor Wimbledon

    Novak Djokovic kan voor een 6e keer zegevieren op Wimbledon.

    Novak Djokovic (34) won zondag in Parijs zijn 19e grandslamtitel uit zijn carrière, nummer 20 volgt misschien op het gras van Wimbledon. De Serviër kan voor de 6e keer triomferen in Londen en warmt op in het dubbelspel op Mallorca.

    Wimbledon wordt van 28 juni tot 11 juli georganiseerd. Normaal past Novak Djokovic voor voorbereidingstoernooien op gras, maar de organisatie in Mallorca heeft hem toch kunnen strikken.

     

    Het grastoernooi in Santa Ponsa (19-26 juni) zou normaal in 2020 het levenslicht zien, maar na een jaartje uitstel is er met Djokovic meteen een trekpleister, weliswaar in het dubbelspel. Ook onder meer Dominic Thiem en Nick Kyrgios zijn aangekondigd.