Het moment van Karl (dag 3): "Arnautovic vastgepakt bij zijn gezicht"

  Alaba grijpt Arnautovic bij zijn mond na de 3-1 tegen Noord-Macedonië.

  Karl Vannieuwkerke legt elke avond de dag neer met een keuze voor een bijzonder moment op Euro 2020. Zondag koos de presentator van Sporza voor de uitbarsting van Marko Arnautovic na de 3-1 tegen Noord-Macedonië.

  Marko Arnautovic, tegenwoordig voetballend in China, mocht in de slotfase invallen bij Oostenrijk. En in die slotfase maakt hij de 3-1. "Hij gaat helemaal uit zijn dak en is boos. Hij heeft al ruzie gehad met Aljoski en er komen veel frustraties los", vertelt Karl Vannieuwkerke.

   

  "Hij maakt zich zo boos, dat er een corrigerende factor nodig is en dat is Alaba. Die pakt hem vast bij zijn gezicht en die snoert hem bijna letterlijk de mond. Dat speelt allemaal een rol in een ploeg. Die ploeg moet je bouwen en binnen die ploeg heb je corrigerende factoren nodig." 

  Bekijk het moment van Karl: Arnautovic en Alaba

  Lees ook: