Club YLA moet op zoek naar nieuwe coach: Van der Elst kiest nieuwe functie

  Na Anderlecht en Standard zal er komend seizoen ook bij Club YLA een nieuw gezicht langs de lijn staan. Leo Van der Elst stopt als trainer van de vrouwenploeg van Club Brugge. Hij kiest voor een functie als marketingmanager bij de ploeg. Een nieuwe coach voor de vrouwenploeg is er nog niet.

  Ex-Rode Duivel Leo Van der Elst ging in 2017 aan de slag als trainer van de Brugse vrouwen. Hij promoveerde met de ploeg in 2018 naar de hoogste klasse. Dit seizoen haalde hij met zijn ploeg Play-off I. Club YLA werd uiteindelijk 5e.

   

  Nu zet hij een stap opzij. Van der Elst kiest voor een functie als marketing- en recruitmentmanager bij diezelfde ploeg. Hij laat Club YLA dus niet helemaal los. 

   

  Een nieuwe hoofdcoach is er nog niet. De club is een zoektocht gestart.