Fan met kettingzaag jaagt Bernal en co op: "Zaag mijn benen af, vroeg ik"

    Egan Bernal knalde maandag in de koninginnenrit van de Giro als een speer de bergen op. Veel kregen we van dat spektakel wel niet te zien, ook niet wat er rond de renners allemaal gebeurde. En ook dat was blijkbaar de moeite.

    Door het slechte weer kregen we van de koninginnenrit in de Giro weinig te zien. Maar een aandachtige kijker vond wel nog een schitterend beeld van een enthousiaste supporter die onder meer roze trui Bernal opjoeg met een kettingzaag.

     

    Gelukkig geen dolgedraaide seriemoordenaar, want Lawrence Naesen kon in de achtergrond controleren dat er gelukkig geen ketting aan zijn zaag hing. "Hij toonde ze in detail toen ik hem vroeg om mijn benen af te zagen", grapt de jongste Naesen.

    Lees ook: