Keert Ronaldo terug naar Lissabon? Als het van zijn mama afhangt, wel

    Een beeld uit 2003: Ronaldo in duel met Porto-aanvaller Derlei Silva.

    Er zijn maar weinig mensen die Cristiano Ronaldo (36) kunnen zeggen wat te doen, maar naar zijn mama luistert hij wel. En die wil haar zoon weer in Portugal zien voetballen voor Sporting, de club waar het allemaal begon voor de superster.

    Cristiano Ronaldo werkt momenteel zijn 3e seizoen af voor de Italiaanse club Juventus. Zijn laatste?

     

    Zijn mama wil hem alvast overtuigen om terug te keren naar Sporting. De club uit Lissabon won dinsdag voor het eerst sinds 2002 nog eens het Portugese kampioenschap.

     

    Keert Ronaldo volgend seizoen terug naar Sporting? "Ik ga het er met hem over hebben", beloofde mama en supporter Dolores vanaf haar balkon aan feestende supporters. "Volgend jaar speelt hij weer in Alvalade (het stadion van Sporting, red)", beloofde ze nog.

     

    Ronaldo maakte in 2003 zijn debuut voor de eerste ploeg van Sporting. Om een jaar later al naar het Manchester United van Sir Alex Ferguson te trekken. Bij Juventus ligt de topper nog 1 jaar onder contract.

    De clubs van Cristiano Ronaldo:

    • 2002-2003: Sporting (Por)
    • 2003-2009: Manchester United (Eng)
    • 2009-2018: Real Madrid (Spa)
    • sinds 2018: Juventus (Ita)

    Gisteren maakte Ronaldo zijn 100e doelpunt voor Juventus:

    Lees ook: