Inter klopt Roma in topper, zevenklapper van Milan bij Torino

    Inter speelde voor het eerst in deze aparte shirts.

    In de Serie A heeft kampioen Inter AS Roma weer met lege handen naar de hoofdstad gestuurd, maar stadsrivaal Milan zorgde voor de uitslag van de avond. De Rossoneri wonnen met 0-7 op het veld van Torino.

    Inter is al zeker van de scudetto, maar gaf de titel woensdagavond nog wat meer glans met een 3-1-overwinning tegen AS Roma. Romelu Lukaku zorgde voor de assist bij de 2-0 van Vecino en pikte zelf in de slotminuut ook nog een doelpuntje mee.

    Stadsrivaal Milan blijft ook op koers voor de Champions League na een zevenklapper bij Torino. Ante Rebic was goed voor een hattrick, Theo Hernandez scoorde twee keer. Torino is nog niet zeker van het behoud.

    In de stand telt Milan evenveel punten als nummer 2 Atalanta, dat met 2-0 van Benevento won. Voor de club van de Belg Daam Foulon ziet het er met nog twee speeldagen voor de boeg niet meteen rooskleurig uit. Benevento heeft nog minstens 4 punten nodig om zich te redden.